Supruga Sergeja Trifunovića novčano kažnjena jer nije prijavila boravak u Srbiji

Foto: Instagram

Isidora Trifunović novčano je kažnjena prema Zakonu o strancima jer nije prijavila boravak u Srbiji, doznaje Telegraf.rs. Ovo je nepravomoćna presuda. Inače, Isidora je državljanka Republike Hrvatske. 

Zakon o strancima za neprijavljivanje boravka predviđa novčanu kaznu u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara (85 do 425 eura).

Podsjetimo, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno s obzirom na to da je državljanka Hrvatske te je protiv nje bila podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Sergej prijavio Isidoru za obiteljsko nasilje

Nakon što je bio na promociji albuma Sajsi MC, glumac Sergej Trifunović se vratio kući i posvađao sa suprugom te je pozvao policiju. 

Izvori za srpske medije kažu da je problem nastao kad se on vratio s promocije Sajsi MC, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon. Nakon svađe joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale.

Nitko od supružnika nije ozlijeđen.

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj postaji, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. 

>> Ponašao se nervozno? Trifunović snimljen dva sata prije nego što je prijavio suprugu

Sve o Sergeju Trifunoviću možete pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.