Susjed Liama Paynea: Bio je normalan, pomogao nam je kad smo imali provalnika

Foto: EPA

Jedan od susjeda Liama Paynea u Buckinghamshireu opisao je pjevača kao "prizemnog dečka koji je uvijek spreman pomoći". Thomas Evans (17) rekao je da je pjevač prije otprilike šest mjeseci izašao iz svoje kuće u ranim jutarnjim satima kako bi provjerio njega i njegovu braću i sestre nakon što su imali provalnika na svom posjedu, prenosi BBC.

"Odmah je došao k nama"

"Otprilike u pola tri ujutro vidjeli smo sjenu kroz prozor i shvatili da je provalnik na našem prilazu. Bilo je poprilično strašno. Liam je samo čuo da neka djeca viču te je odmah došao k nama. Nije morao", poručio je Evans.

"Rekao nam je: 'Čuo sam neko vikanje i vrištanje, jeste li u redu?' Pozvali smo policiju i on je ostao s nama dok nisu stigli. Razgovarali smo o nečemu samo da nas smiri. To je samo jedan primjer da je on bio zaista dobar dečko", dodao je.

Policija: Prije nesreće se ponašao agresivno

Podsjetimo, Liam je preminuo jučer u Argentini. Britanski pjevač pronađen je mrtav u Buenos Airesu, ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.