"To ne želite vidjeti dok idete na posao": Kampanja za novi horor šokirala Njujorčane

Screenshot: YouTube

Reklamna kampanja za novi horor Aline: Romulus izazvala je paniku na ulicama New Yorka, pišu strani mediji. Producenti su angažirali statiste da po gradu padaju krvavi, leže po ulicama s golemim kukcima na licu, napadaju stanovnike usred bijela dana... 

Natalie Fear za Creative Bloq piše da su producenti zastrašujućom kampanjom željeli teror s platna prenijeti na obožavatelje. U promotivnom videu vidi se kako su prolaznici bili užasnuti. 

"To definitivno nije nešto što želite vidjeti dok putujete na posao", piše Natalie. 

U kinima od idućeg tjedna

Alien: Romulus idući tjedan stiže u hrvatska kina. Radnja sedmog filma u franšizi smještena je između filmova Alien iz 1979. godine i njegovog nastavka Aliens iz 1986. godine. Film prati grupu mladih istraživača koji se na napuštenoj svemirskoj stanici moraju suočiti s najstrašnijim oblikom života u svemiru.

Nastavak je režirao Fede Álvarez, redatelj hit-horora Evil Dead i Don’t Breathe. Álvarez i Rodo Sayagues napisali su scenarij za film.

Glavnu ulogu u nadolazećem znanstvenofantastičnom hororu igra Cailee Spaeny, zvijezda filmova Priscilla i Civil War. U sporednim ulogama pojavljuju se Isabela Merced, Archie Renaux, David Jonsson, Alieen Wu i Spie Fearn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.