Trgovina odjećom u Americi dizajnirala hawk tuah šilterice, odmah su postale hit

Foto: Instagram

Ako imate društvene mreže, ovih dana sigurno ste barem jednom vidjeli video djevojke s hashtagom #hawk tuah. Djevojka je postala viralna senzacija svojim odgovorom na pitanje: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?"

Djevojka na tom videu je Hailey Welch iz Nashvillea. Nakon svoje slave zbog običnog TikTok videa, Welch je započela suradnju s trgovinom odjeće Fathead Threads u Tennesseeju. Fathead Threads vodi Jason Poteete.

>> Tko je hawk tuah cura? Komentirala potez u krevetu koji muškarci vole i postala hit

Bacila se u biznis

Naime, Poteete je napravio merch s natpisom Hawk Tuah '24, koji prodaje u svojoj trgovini za 32.78 dolara, a verzije s potpisom djevojke koštaju 50 dolara. Prodaju se u više boja. Njegova procjena je da su do sada prodali nešto više od 2000 šilterica, odnosno da su zaradili 65.000 dolara.

Poteete kaže da je Welch preplavljena pažnjom i zatražila je od njega da ne otkriva nikakve osobne podatke o njoj. "Ona je vjerojatno jedna od najpoznatijih osoba na svijetu u ovom trenutku. Ali ne znam je li ona to shvatila", rekao je Jason. 

Je li hawk tuah cura dobila otkaz?

Nakon njene slave internetom se proširilo da Welch radi kao odgojiteljica i da je otpuštena nakon što je video postao viralan. To nije istina, piše UNILAD.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.