Foto: Press
NAJIŠČEKIVANIJI tanjur na 321-trgu svakako je bio onaj Vjeke i Ante, dok se rijetko tko nadao da će Josip i Barica 'pobrati' dvije desetke!
"Nosimo naš tanjur prema žiriju i iz aviona se vidi da je naše jelo bolje od Ružičinog i Miroslavovog. Ali za bacit u smeće, a ne za jesti! Mislim, kamere su sve vidjele, da nismo imali bajnu večer", rekao je Vjeko prije negoli je žiri kušao njihovu verziju janjećih sarmica od kelja.
Ante je shvatio da je vrag odnio šalu kada je žiri iznio samo loše komentare na njihovo jelo pa je čestitao žiriju što su njihovu "kemiju" uopće i probali jer je niti oni sami ne bi pojeli…
"Komentar na ocjene? Meni to izgleda kao nogometna formacija 4-4-3, napadački pravo", šali se simpatični Splićanin, čija majka Davorka također nije vjerovala da će uspjeti dovršiti jelo po svim pravilima iz recepta, baš kao i žiri.
"Problem je u Vjeki jer brlja, brzoplet je, nema koncentracije za dovršavanje. Ako mu se i pokaže kako da nešto odradi, on za pet sekundi odustane od toga i ide opet po svom, iako je u krivu…“, objasnila je Mateja Domitrović Sabo gdje je zapelo kod kuhanja s Antom kao šefom, a Tomislav Špiček nadodao je da je ovo specifični slučaj jer su obojica naučila da im šefovi u kuhinji budu druge osobe.
Josip je ovaj put kuhao prema receptu i naputcima koje mu je diktirala Barica. Njihovo meso pink boje i iznimno ukusan pire od krumpira s cvjetačom bio je puno bolji od onog Nikoline i Lorete (29 naprema 10 bodova). Zagorac i Prigorka osvojili su nepca žirija, koji su ih nagradili dvjema desetkama, dok je Mate Janković okrenuo devet.
Jednu desetku dobili su Barbara i Ivan, i to od Jankovića, kojeg su fantastične zelene špecle, sočno meso i lijepo ukrašen tanjur izbacili iz cipela.
Tim Ribice trenutno vodi suparničku ekipu Zlatno prase s nevjerojatnih 127 bodova (180:53).