Trifunović napustio stan, nekoliko trenutaka kasnije Isidora ušla u zgradu

Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL (Na fotografiji nije događaj iz teksta)

Glumac Sergej Trifunović napustio je svoj stan prvi put nakon što je suprugu Isidoru prijavio policiji, a ekipa Blica je sada snimila njegovu suprugu kako ulazi u zgradu gdje žive.

Najprije su snimili Trifunovića kad je ispred zgrade projurio u automobilu u kojem je bio i njegov pas Mile. Nedugo zatim vidjeli su i Isidoru kako ulazi u zgradu, pišu.

Podsjetimo, srpski glumac i njegova supruga posvađali su se u stanu, a Trifunović joj je navodno rekao da želi razvod i tad su stvari eskalirale. Trifunović ju je prijavio za obiteljsko nasilje. S glumcem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata kaznenog djela. Također, nijedno od njih nije ozlijeđeno.

Njegova supruga boravila ilegalno u Srbiji

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje bila podnesena prekršajna prijava. Nakon što presuda prekršajnog suca postane pravomoćna, morat će platiti novčanu kaznu te joj je naređeno da u roku 24 sata napusti Srbiju. 

Prema pisanju srpskih medija, Isidora, koja je nedavno dobila otkaz kao voditeljica na jednoj srpskoj televiziji, trenutno se nalazi u imigracijskom centru i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.