Turistkinja pokazala prizor koji ju je dočekao na Rabu: "Što da radimo ovdje?"

Screenshot: TikTok

IAKO je turistička sezona pri kraju, turisti i dalje dolaze u Hrvatsku, a među njima je i Švicarka koja je stigla na odmor na Rab, a zatim pokazala kakvo ju je vrijeme dočekalo.  

Ništa od kupanja 

Na TikToku je pod profilom @raeitschel88 objavila snimke na kojima se vidi kako nevrijeme hara plažom na kojoj je mislila uživati pa se našalila i upitala: "Što se ovdje događa?"

 

Osim toga, objavila je i snimku ogromnog oblaka koji se nadvio nad njima i valova koji zapljuskuju obalu pa upitala pratitelje imaju li kakvu ideju što da radi na Rabu po ovakvom vremenu s obzirom na to da kupanje i sunčanje nije opcija. 

"To se zove 'kraj sezone'" 

Tiktokeri su joj u komentarima poručili da rujan baš i nije najbolje vrijeme za dolazak u Hrvatsku dok su ju drugi savjetovali da se druži s domaćima ili da jednostavno ne radi ništa. 

"To se zove ‘kraj sezone’", "Južina", "Sasvim normalno", neki su od komentara.  

Podsjetimo, proteklih dana u Hrvatsku je stigla promjena vremena te hladnije temperature, a zbog kišnog nevremena koje je pogodilo Dubrovnik dijelovi grada bili su poplavljeni, što je neke primoralo da stignu do odredišta - na supu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.