U Zagrebu se traže goli muškarci i žene za scenu orgija, procurio i navodni honorar

Foto: Press

Novi oglas za posao agencije Serena Production&Casting, koja se bavi pronalaskom statista za serije i filmove, privukao je podosta pažnje na društvenim mrežama.

Naime, agencija je na svom Facebooku objavila oglas u kojem traže statiste za scenu orgija, koja će se snimati 7. i 8. kolovoza u jednom zagrebačkom studiju, a radi se o igrano dokumentarnom serijalu i filmu o caru Dioklecijanu. "Kako se u rimsko doba živjelo razuzdano, tako to želimo i prikazati. Tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera (obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice)", stoji u oglasu.

𝐈𝐆𝐑𝐀𝐍𝐎 𝐃𝐎𝐊𝐔𝐌𝐄𝐍𝐓𝐀𝐑𝐍𝐈 𝐒𝐄𝐑𝐈𝐉𝐀𝐋 𝐈 𝐅𝐈𝐋𝐌 𝐒𝐂𝐄𝐍𝐀 - 𝐎𝐑𝐆𝐈𝐉𝐄 Kako se u rimsko doba živjelo vrlo razuzdano, tako to želimo i...

Posted by Serena Production&Casting on Wednesday, July 3, 2024

Neslužbeno doznajemo da je honorar 600 eura te da je riječ o HRT-ovu projektu. Poslali smo upit HRT-u, a njihov odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Inače, oglas je privukao mnogo pažnje, a neki korisnici društvenih mreža su se žalili što su sramežljivi, dok su se drugi hvalili svojom figurom.

"Napokon prilika za mene, ionako sam građena kao figurica Venere", "E da nisam sramežljiv, eto lovice", "Ja koje sam sreće, da se prijavim glumio bih muža koji ide na posao", bili su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.