Ugostitelj iz Sarajeva želi platiti popravak Srbima kojima su izbušene gume u BiH

Foto: Klix.ba/Facebook

UGOSTITELJ Sejo Brajlović ponudio je pomoć Srbima kojima su izbušene gume na automobilima u Sarajevu. Klix.ba objavio je fotografije na kojima se vidi da je netko izbušio gume na jednom automobilu beogradskih registarskih oznaka i drugom vozilu s tablicama iz Novog Sada.

Ugostitelj želi platiti materijalnu štetu

"Zbog ovakvih pojedinaca koji nam 'uništavaju' dobrosusjedske odnose, osobama koje su došle ostaviti novac u našem gradu želimo platiti kompletnu uslugu mijenjanja guma i balansiranja i na taj način im se odužiti za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu, koji su nam dali povjerenje, a broje se na tisuće u posljednjih mjesec dana", napisao je Brajlović na Facebooku.

"Sarajlije su uvijek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvijek dobrodošli u naš grad. Ovi koji su ovo uradili, neka im ide na čast! Zamolili bismo oštećene osobe da nam se jave direktno u restoran i da ponesu sa sobom dokaz izvještaja o šteti i da odu iz našeg grada s lijepim sjećanjima za novogodišnje praznike", dodao je.

Vijest o probušenim gumama prenijeli su brojni srpski mediji. Incident se dogodio u Ulici Tabašnica, koja se nalazi u sarajevskoj općini Centar. Počinitelji zasad nisu poznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.