Jeste li znali da je Victoria Beckham prije Davida bila zaručena? Evo za koga

Foto: Profimedia

David i Victoria Beckham proslavili su 25. godišnjicu braka, ali rijetki znaju da on nije bio prva Victorijina ljubav.

Prije Davida, Victoria je bila zaručena za električara Marka Wooda, koji je radio u firmi njezinog oca. Montirao je protuprovalne alarme. Par se razišao 1996. nakon što su bili zajedno šest godina. Spajsica je u svojem dokumentarcu Being Victoria 2002. rekla: "Iz nekog razloga smo se zaručili. Da je barem ostao u ormaru u kojem sam ga srela kod mame u kući."

Javno govorio o njihovom seksualnom životu

Mark je navodno bio nezadovoljan komentarom, pa joj je uzvratio. Javno je govorio o njihovom seksualnom životu u dokumentarcu pod nazivom Victoria Beckham's Secrets. Rekao je da je "išla kao brzi vlak" i da grudi koje ima sada sigurno nisu one koje je imala dok je bila s njim. 

Glasnogovornik Channela 5, gdje je emitiran taj dokumentarac, rekao je tada: "Kao što se kaže, osveta se najbolje servira hladna. Mark prije nije javno govorio o svojoj vezi s Victorijom, ali je smatrao da je sada vrijeme. Poprilično je povrijeđen onim što je Victoria rekla i ne namjerava je poštedjeti."

Kasnije je Victoria, govoreći voditeljici Denise Van Outen o prekidu s Markom, rekla: "On nije bio prava osoba za mene. Nisam uživala, tako da je moralo završiti." Otkrila je i da mu nikad nije vratila prsten. 

No prije Victorijinog komentara u dokumentarcu Being Victoria, Mark je samo lijepo govorio o pjevačici. Godine 1997. nakon njihovog prekida rekao je za magazin People: "Bio je to vrlo poseban odnos, ali taj dio mog života je završio. Tužno je jer smo dugo bili zajedno."

Victoria je 1997. upoznala Beckhama, a vjenčali su se u srpnju 1999. godine. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.