VIDEO Robert De Niro 81. rođendan proslavio skokom u more

Foto/Screenshot: Instagram

Glumac Robert De Niro jučer je na poseban način proslavio 81. rođendan. Skakao je s jahte na glavu i pokazao da mu godine ne predstavljaju velik problem. Njegova kći Drena De Niro podijelila je video na Instagramu.

Povodom rođendana Drena je objavila i nekoliko fotografija. Neke prikazuju skok u more, dok druge prikazuju De Nira u mladosti. "Sretan rođendan najboljem glumcu na svijetu", "Najjači je, svaka čast", Preslatki ste", samo su neki od komentara ispod videa.

Sa 79 godina ponovno postao tata

Inače, u 79. godini De Niro je dočekao svoje sedmo dijete s 35 godina mlađom partnericom Tiffany Chen. Glumac je jednom prilikom rekao da uživa u ulozi oca, ali da se iskustvo razlikuje od onog s njegovom starijom djecom i unucima. "Sve je drugačije. Ne razgovaram s odraslom djecom kao što razgovaram sa svojom bebom ili s 11-godišnjakinjom iako je ona prilično pametna", poručio je.

De Niro i Chen su se upoznali tijekom snimanja komedije The Intern iz 2015., u kojoj je Chen imala ulogu instruktorice Tai Chija. U vezi su službeno od 2021. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.