VIDEO Viralni remix Trumpove izjave o Beyoncé i Kamali Harris osvaja TikTok

Foto: EPA

Donald Trump na svom je skupu iskoristio trenutak kako bi uputio kritiku Joeu Bidenu, Beyoncé i Kamali Harris. Bivši predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Trump bio je na pozornici u Traverse Cityju u Michiganu u petak kad je govorio o svojim protivnicima u izbornoj utrci.

"Joe Biden spava"

Prvo je spomenuo trenutnog predsjednika Joea Bidena rekavši: "Joe Biden spava", a zatim se osvrnuo na potpredsjednicu Kamalu Harris i Beyoncé, koja je bila na njezinom skupu. "Kamala Harris je na plesnom partiju s Beyoncé", rekao je podrugljivim tonom noseći crnu bejzbol kapu s natpisom Make America Great Again.

Taj dio Trumpovog govora brzo je postao viralan na TikToku, gdje je nastala remix verzija, a mnogi korisnici TikToka plešu uz nju.

@thealyshamorgan Dancers gon dance ✨ #blacktiktok #dancepartywithbeyonce #kamalaharris #beyonce #blackgirlmagic ♬ Immarkeyz - Bizzy Balboa
@acesmart09

Dance party with Beyonce

♬ Immarkeyz - Bizzy Balboa
@hashtagkarenag

LMFAO i love the internet

♬ Immarkeyz - Bizzy Balboa
@bizzybalboa If it was a dance party baby I would’ve been in the building. Song by @iMarkkeyz #beyonce #trump #kamala #timwalz #presidentialelection ♬ Immarkeyz - Bizzy Balboa

Beyonce podržala Harris

Inače, Beyonce je bila na pozornici predizbornog skupa Kamale Harris u Houstonu ne kako bi pjevala, već da podrži demokratsku predsjedničku kandidatkinju u ključnom trenutku uoči izbora 5. studenoga.

Beyonce, koja je rođena u Houstonu, pojavila se na pozornici uz ogroman pljesak publike od oko 30.000 ljudi na predizbornom skupu potpredsjednice Harris s temom prava na pobačaj. S njom je bila kolegica iz bivšeg sastava Destiny's Child. 

"Ovdje sam kao majka"

Nije pjevala, nego se na nekoliko minuta obratila okupljenima. "Nisam ovdje kao zvijezda. Nisam ovdje kao političarka. Ovdje sam kao majka. Vaša sloboda je vaše bogomdano pravo, vaše ljudsko pravo", poručila je Beyonce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.