Viralna priča o baki koja je slučajno pozvala stranca na večeru postaje film

Foto: Instagram

KADA je 2016. upoznao Wandu Dench, Jamal Hinton vjerojatno nije ni mislio kako će njihova priča jednog dana postati predložak za film.

Pet godina nakon što je Jamal Hinton slučajno završio na večeri s tad mu nepoznatom Wandom Dench za Dan zahvalnosti, njihova se priča pretvara u Netflixov igrani film. Scenarij za The Thanksgiving Text će napisati Abdul Williams, a prema pisanju Varietyja glumci i redatelj tek trebaju biti objavljeni.

Što se dogodilo?

Jamal Hinton objavio je 2016. screenshotove niza tekstualnih poruka u kojima ga je Wanda Dench greškom pozvala na večeru za Dan zahvalnosti, misleći da šalje na broj njenog unuka.

"Mogu li svejedno doći?" upitao je Hinton nakon što se otkrio, a Dench je odgovorila: "Naravno da možeš. To je ono što bake rade. Nahrane sve."

Screenshotovi su postali viralni hit, a Hinton i Dench od tada su prijatelji i već godinama zajedno provode Dan zahvalnosti. Dench sada poziva čak i Hintonovu djevojku i obitelj na večeru i obiteljska okupljanja.

I njih dvoje su pozdravili vijest o Netflixovoj adaptaciji.

"Uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu priču sa svijetom", rekli su Dench i Hinton u zajedničkoj izjavi.

"Nadamo se da će inspirirati više ljudi da uspostave veze koje inače ne bi uspostavili. Tako smo blagoslovljeni što nas je Bog spojio pogrešnom porukom i omogućio nam da postanemo pravi prijatelji", rekli su.

The Thanksgiving Text najnoviji je primjer filma koji crpi inspiraciju iz viralnog online sadržaja. Možda najpoznatiji takav primjer je Zola, inspirirana viralnim hashtagom #TheStory, a film Bad Ass uvelike je inspiriran viralnim videom AC Transit Bus Fight.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.