Vratio se Ljetni Tuđman

Foto: EPA

S ljetom se vratio i Ljetni Tuđman. 

Zabavna Facebook stranica koju je ponekad doista teško opisati ima nove objave. 

Prije šest dana objavljena je nova fotografija, prva nakon rujna prošle godine. 

https://lumer-shop.eu/shop/ljetni-tudman/

Objavljuje Ljetni TuđmanČetvrtak, 20. lipnja 2024.

Autor od početka svojim vjernim pratiteljima pokušava objasniti što je, odnosno tko je Ljetni Tuđman. Sada nastavlja u tom tonu. "Ljetni Tuđman jedna je od onih osoba koje uvijek prije odlaska na plažu na svoje tijelo nanesu sloj kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, bez obzira na vremenske prilike", piše u jednoj od novih objava. 

Ljetni Tuđman jedna je od onih osoba koje uvijek prije odlaska na plažu, na svoje tijelo nanesu sloj kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, bez obzira na vremenske prilike.

Objavljuje Ljetni TuđmanPetak, 21. lipnja 2024.

Stranica postoji četiri godine

Ali to nije sve. 

"Ljetni Tuđman jedna je od onih osoba koje prilikom internetskih kupovina uvijek koriste virtualnu karticu, na koju sredstva uplate neposredno prije zaključenja transakcije, kako njihov tekući račun ne bi postao žrtva kibernetičkog kriminala", piše u drugoj objavi. 

Ljetni Tuđman jedna je od onih osoba koje prilikom internetskih kupovina uvijek koriste virtualnu karticu, na koju...

Objavljuje Ljetni TuđmanPonedjeljak, 24. lipnja 2024.

Stranica Ljetni Tuđman pojavila se na Facebooku u kolovozu 2020. godine. Nepoznati autor potrudio se pronaći stare fotografije Franje Tuđmana i popratio ih satiričnim opisima. Prvih nekoliko mjeseci objave su bile dosta česte, no onda su se s vremenom smanjile. Ova nadrealna stranica sada je aktivna samo ljeti, a trenutno ima 23.000 pratitelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.