Zaplakao u busu na prvi dan škole, dirljiva fotka otkriva što se onda dogodilo

Foto: Facebook

LJUBAZNA vozačica autobusa postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je nervoznog dječaka na prvi dan predškole držala za ruku.

Axel Johnson, četverogodišnjak iz Auguste (Wisconsin), ranije ovaj mjesec bio je na putu za svoj prvi dan predškole kad ga je odjednom svladala nervoza i počeo je plakati. No vozačica autobusa Isabel Lane bila je tamo kako bi malac znao da ne treba brinuti te da nije sam.

U razgovoru za CNN dječakova majka Amy Johnson rekla je kako je htjela uslikati sina za uspomenu na prvu vožnju školskim autobusom, no ovo nije očekivala. "Bio je jako uzbuđen, no kad je autobus stigao, odjednom je utihnuo. Otvorila su se vrata autobusa, pogledala sam ga i počeo je plakati. Rekla sam mu da može on to i da će se zabaviti", kaže majka.

Kad je ušao u autobus, vozačica je primijetila da je dječak nervozan i pružila mu je ruku. "Pružila sam ruku iza sjedala kao nešto za što bi se možda mogao uhvatiti i to je napravio. Vidjela sam da mu treba utjeha i to je bilo najbolje što sam mogla napraviti tad", kaže vozačica.

U tom trenu mama je snimila fotografiju koju je policija iz Auguste podijelila na Facebooku, a vrlo brzo postala je i viralna. U objavi na Facebooku policija zahvaljuje školskom osoblju, a posebne pohvale ima za "predivnu vozačicu autobusa" Lane.

Inače, Axel je vrlo brzo prestao plakati, a njegova mama, koja je također bila puna hvale za vozačicu, kaže da se sad raduje školi: "Svaki dan spremno ulazi u autobus - i voli školu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.