Zvijezda serije "Lude sedamdesete" optužena za silovanje triju žena

Screenshot: YouTube

GLUMCA Dannyja Mastersona, najpoznatijeg po ulozi u seriji "Lude sedamdesete", trenutno istražuje policija Los Angelesa zbog sumnje na seksualni napad.

"Tri žene su istupile i izjavile da su seksualno napadnute od strane Mastersona tijekom ranih 2000-ih", izjavio je glasnogovornik policije za Hollywood Reporter.

Policija je istragu potvrdila nakon što je o njoj na stranici The Underground Bunker pisao novinar Tony Ortega, koji se godinama bavi istraživanjem Scijentološke crkve, kojoj Masterson pripada.

Popularni Hyde iz serije koja je žarila i palila prije desetak godina danas glumi u Netflixovom "The Ranchu" s kolegom Ashtonom Kutcherom, a optužbe protiv sebe je odbacio.

Njegov glasnogovornik medijima je poslao dulju izjavu u kojoj je podcjenjivački pisao o jednoj od navodnih žrtava te istaknuo da ih je bivša članica crkve Leah Remini nagovorila da prijave glumca.

"Sudeći po blogu koji je protiv scijentologije, ove lažne optužbe su motiviranje promicanjem televizijske serije Lee Remini", napisao je.

Zasad protiv glumca nije podignuta optužnica, piše The Cut. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.