2.5 milijuna pregleda: Tata otkrio kako oraspoložiti kćer, video je hit

Screenshot: TikTok

Nicanje zubi obično je neugodno iskustvo za bebu, ali i za roditelje. Međutim, jedan snalažljivi otac pronašao je način da vrati osmijeh na lice svoje kćeri. U viralnom TikTok videu, Darren Wegmann pokušao je privući pažnju svoje djevojčice pjevajući i plešući za nju. Srećom, uspio je.

U isječku, djevojčica koja se muči s nicanjem zubi još uvijek je imala suze u očima, ali sada je cijela pozornost bila usmjerena na tatu i njegove plesne pokrete. Držeći hrpu pelena u jednoj ruci, tata je učinio sve što je mogao da zadrži djevojčicu fokusiranom na njega, a ne na nelagodu. U jednom trenutku čak je počeo i repati. Iako se umorio plešući za kćer, trud se isplatio. Djevojčica je prestala plakati i počela se smiješiti.

Tatina snalažljivost i plesni pokreti oduševili su mnoge, a video je prikupio 2.5 milijuna pregleda i više od pola milijuna lajkova.

@wegmannfamily When dad tries to stop the baby from crying because she is teething and we are waiting for the panadol to kick in. Well it worked 🤣 #babytiktok #babiesoftiktok #teething #dadsoftiktok #fyp #foryou #foryourpage #bestdadever ♬ original sound - wegmannfamily
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.