4 mil. pregleda: Mama pokazala trik kako smiriti bebu kojoj izbijaju zubići

Screenshot: TikTok

MAMA Carissa Belle na TikToku je podijelila jednostavan i učinkovit trik kojim smiruje svoju kćer kada plače. Njezinoj djevojčici počeli su rasti zubići, a Carissa je našla odličan način kako je gotovo odmah smiriti. 

U videu koji je podijelila prije nekoliko dana, Carissa je otkrila kako zamrzne svoje mlijeko te od njega napravi "mumsicle", odnosno neku vrstu sladoleda od mlijeka. Potom, kada djevojčica plače zbog nelagode koju osjeća, Carissa joj svakih nekoliko trenutaka za olakšanje daje svoje zamrznuto mlijeko.

@happy.holistic.mama Simple, effective, & non-toxic. 3 words I’m all about!! You can get these silicone popsicle molds on Amazon for cheap! You just pour your milk in and set in the freezer. Easy! I linked them in my storefront. 🦋 Happy Teething! #mom #momsoftiktok #baby #teething ♬ Funny - Gold-Tiger

Mnogima se svidjela ideja ove mame, a na komentar majke koja je otkrila da ne doji dijete i moli za savjet, Carissa je napisala da je isto moguće učiniti i s formulom. 

Više o tome koje namirnice dati bebama za Index je otkrila nutricionistička savjetnica Dorja Anić Pjevac, a njezine savjete možete pročitati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.