Chef otkrio tajnu savršenog pire krumpira koji ćete poželjeti jesti svaki dan

Foto: Pixabay

IZOLACIJA je mnogima bila idealna prilika da nauče nešto skuhati, a onima koji to već znaju da usavrše već stečene vještine. Mnogi chefovi su svoja znanja besplatno podijelili s ljudima iz cijeloga svijeta, a među njima je i Rob Nixon, koji je odlučio otkriti tajnu savršenog pire krumpira.

Ovo klasično jelo gotovo svatko zna pripremiti, no on tijekom pripreme uključuje još jedan korak zbog kojeg je, kaže, pire krumpir kremast.

Krumpir je prvo potrebno oprati, a potom ga oguliti. Međutim, koru nemojte baciti, nego je sačuvajte za kasnije. 

Rob savjetuje da krumpir narežete na polovice i stavite u vruću vodu pa kuhate 15-ak minuta. Zatim ga procijedite i protisnite da ne sadrži grudice. Dodajte maslac, sol i papar.

Koru krumpira prokuhajte dvije minute u mlijeku. Procijedite mlijeko i prelijte njime pire krumpir (bez kore) te dobro promiješajte do željene teksture. 

@nickoskitchen

The BEST Mashed Potato 🥔 Recipe ##minitutorials ##livingtogether ##recipe ##cooking ##foryoupage ##fyp ##fastfood ##potato ##mashedpotato ##mashedpotatoes

♬ original sound - nickoskitchen

Nixonov trik postao je viralan i zadivio mnoge njegove pratitelje na TikToku, koji su trik obećali iskušati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.