Danijela Dvornik provela dan s unukom pa poručila: Ne da se baka zaj*****ti

DANIJELA Dvornik nije popustljiva baka. Otkrila je to nakon što je provela dan s dvogodišnjom unučicom Balie.

“Sad je Balie u fazi: stavi mi bočicu u ruksak, htjela bih nositi ruksak, neću nositi ruksak, vodit ću Obamu, sad neću ništa osim plakati, a plačem jer želim sok, a sok je u ruksaku kojeg ne želim skinuti pa ću svejedno plakati, htjela bih voditi Obamu, ali radije bi sok, vidim da me želiš počešljati, ali ja ću se radije derati i vrištati jer ti si zlo koje hoda i ne znaš što ja želim. Ali ne da se baka zaj*****ti”, napisala je Danijela na Instagramu pa pojasnila da klincima nije lako bez vrtića, ali nije ni roditeljima, bakama i djedovima.

“Kad se zezamo, onda se zezamo, ali kad sam ozbiljna onda nema popuštanja. Kaže mi Ella da sad kad je Balie u izolaciji neće spavati popodne, ali toliko sam je jutros umorila da je zaspala u sekundi bez puno razgovora. Sad radim ručak da kad se “drama queen” probudi bude spreman, a onda opet akcija. Kakvi treninzi, kakvi bakrači?! Nije lako klincima bez vrtića, a ni nama”, dodala je.

Njeni pratitelji su joj čestitali jer smatraju da je u redu razmaziti unučad, ali do određene granice.

“Kad to pređe već u fazu kad nije po njihovom bacanje po podu, bacanje sve sa stola, eeee, to je već problem. Ja imam problem jer moja mama mom sada već 10 godina sve dozvoljava. Sad baka najbolje kuha, baka točno zna kak’ palačinke moraju biti pufaste. Sve baka, baka... Bake su najbolje, ali zauvijek bude mi ostao ovakav razmaženko”, komentirala je jedna mama.

Puno je onih koji su se složili, ali jedna pratiteljica dala je zaključak: “Bake su bake. Tamo se jelo i ono što doma nikad ne bi, a i spavalo onda kad doma nikad nismo.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.