Dječak 11 dana nije vidio tatu. Pogledajte kako je reagirao kada je čuo da mu trubi

Screenshot: TikTok

MAMA Julie Bowen snimila je reakciju svog sina nakon što ga jedanaest dana nije vidio tata koji je radio na područjima pogođenima uraganima Helene i Milton. Ti su uragani u protekla tri tjedna pogodili određeni dio Amerike. Njegova dirljiva reakcija raznježila je ljude, a snimka je dosad pogledana više od milijun puta. 

Videozapis prikazuje dječaka koji se sa skupinom prijatelja vraćao iz škole. U jednom trenutku čuo je poznatu trubu automobila svog oca i kada ga je ugledao, ostavio je sve stvari koje je nosio i potrčao mu u zagrljaj. Dirljiv trenutak raznježio je dječakovu majku Julie, ali i gotovo sve one koji su snimku pogledali na TikToku.

"Ovaj slatki dječak sve je ostavio kako bi potrčao svom tati u zagrljaj", "Mama i tata, dobro ste ga odgojili", "Hvala vam na svojoj pomoći, drago mi je da ste se konačno vratili svojoj obitelji", "Ljude koji rade na dalekovodima stvarno premalo cijenimo. To su pravi heroji, a ovakvi trenuci im sigurno sve znače", "Taj zagrljaj mu je sigurno trebao više od ičega na svijetu", neki su od komentara.

@jbowen82 the sweetest reaction to daddy being home ❤️#alabamapower #dadsoftiktok #lineman #Georgia ♬ original sound - .
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.