Djed i baka nisu shvatili da im kći pokušava reći da je trudna, video nasmijao mnoge

Screenshot: TikTok

Objavljivanje vijesti o trudnoći voljenima prekrasan je trenutak, a načini na koje roditelji odluče objaviti vijesti također su posebni. Tako je i mama Marissa Mero odlučila iznenaditi svoje roditelje viješću o trudnoći svoje druge bebe. Umjesto da im to unaprijed kaže, odabrala je lukav i sladak način.

Potpuno nesvjesni Meroinih planova, njeni roditelji sjeli su za jedan od stolova kad je obitelj otišla na ručak u restoran. Čim je njezina mama sjela, ugledala je sonogram na njihovom stolu, no nije odmah shvatila o čemu se radi. Zatim je Mero predložila da pogledaju piše li ime na sonogramu. U trenutku kad su shvatili da je to sonogram koji pripada njihovoj kćeri, ostali su u šoku. 

Nakon nekoliko trenutaka zbunjenosti, roditelji su konačno shvatili situaciju i reagirali smijehom i oduševljenjem. Mero je ovaj trenutak podijelila na TikToku, a mnogi su bili oduševljeni.

@marissamero Telling my parents I’m pregnant at Texas Roadhouse while on vacation with our 6 month old 😂 #pregnant #pregnancyannouncement ♬ original sound - Marissa Mero

Prizor je nasmijao mnoge, video je skupio 7.6 milijuna pregleda i više od 477.800 lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.