Ella Dvornik se htjela počastiti šopingom pa joj se dogodilo što i svakoj mami

ELLA DVORNIK odlučila je napraviti nešto što bi trebala svaka žena, no izjalovilo se. Naime, htjela se počastiti šopingom, a jedini koji su na kraju nešto dobili su njen suprug Charles i kćerkica Balie.

"Odem na dječji odjel "to joj treba", "i to joj treba" , "nikad dosta tajica....i majica", "ajme točkice!". "O vidi super dućan za muške" , "ima već 10 takvih al nema bas ovakvu", " smršavio je, zaslužio je", "bas će mu dobro i ovo biti."

A onda je zakoračila na ženski odjel i zaključila: “Ne treba mi”, “imam slično doma”, “razmislit ću pa ću se vratiti”. Zašto Ella? Zašto!?", pojadala se svojim fanovima koji su otkrili da imaju identičan problem.

"Imam isti problem!!! I svaki, ali baš svaki put se vratim s hrpom stvari za muža i curku... A muž pita: "Dobro, a što si sebi kupila???", otkrila je jedna žena.

"Ja sam jučer otišla vidjeti tenisice za sebe: mala kraljica je dobila dvoje, dečki po jedne, a ja sam ostala bez ičega", dodaje druga. 

"Upravo danas otišla u jedan centar i gle 60% snižena košulja za muža - kupljeno... Za malu duksa na Minnie kupljena...  Sebi sam kupila glavicu kupusa jer, eto, jede mi se kupus salata", priznala je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.