Majku gledali s gađenjem jer joj je dijete doživjelo tantrum u trgovini

Foto: Instagram

JOELLE Skinner, majka šestero djece iz Queenslanda, osjećala se slomljeno nakon osude kupaca u trgovini kad je njezini dvogodišnji sin doživio tantrum.

Na svom je blogu napisala kako je bila u kupnji namirnica kada je premoreni dječak počeo vrištati. Umjesto da joj pomognu, drugi kupci su je gledali s gađenjem.

“Čestitam, uspjeli ste me slomiti. Pretpostavljam da su vaše uši bile uvrijeđene zbog mog umornog sina pa ste smatrali opravdanim dokrajčiti me. Zurenjem, mrmljanje i upiranjem prstom te pogledom šoka i gađenja”, napisala je.

Skinner je objasnila kako ju je širom otvorenih očiju gledalo osoblje trgovine, ali i kupci. 

“Njihov pogled je govorio da ušutkam dvogodišnje dijete. Mogli su pokazati da im je žao, ali oni se uopće nisu tako osjećali. Činilo mi se kako je moje dijete jedino koje je doživjelo tantrum”, dodala je majka.

Nakon što joj je jedan kupac prišao i ponudio pomoć, osjetila je olakšanje.

“Jedna draga gospođa me pitala jesam li dobro. Plakala sam, sve što sam zadržavala u sebi je počelo izlaziti. Ponudila mi je da sjednem kraj nje i da podijelimo pecivo koje je imala. Rekla sam da samo moram doći do automobila pa se ponudila da prošeće s nama”, objasnila je Skinner.

“Draga neznanko, pokazala si mi da postoji bolji način, način da voliš ljude za koje vidiš da se bore. Poručujem mamama koje su u istoj situaciji kao ja da suosjećam”, dodala je.

Tantrumi, odnosno ispadi plača i bijesa, uobičajeni su kod male djece. Joelle Skinner ponudila je dva savjeta svima koji će se jednom možda naći u sličnoj situaciji da susretnu majku čije dijete ima tantrum.

“Prvo, možete se praviti ludi, ignorirati i ne reći ništa. Drugo, možete slijediti primjer neznanke koja mi je prišla, pitati osobu je li u redu i reći joj nešto čime ćete joj olakšati. Molim vas, pokažite suosjećanje, ipak smo svi ljudi”, zaključila je Skinner. 

Joelle Skinner ima šestero djece, a na svom blogu daje pametne ‘uradi sam’ ideje i trikove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.