Mama povela 14-mjesečnu kćer na Coachellu: "Budite spremni na neplanirane situacije"

Screenshot: TikTok

Maddie Bannister odlučila je posjetiti ovogodišnju Coachellu sa suprugom i 14-mjesečnom kćeri, kojoj to nije prvo koncertno iskustvo.

"Suprug i ja upoznali smo se tijekom pandemije. Oboje obožavamo glazbu i jedva smo dočekali povratak festivala i koncerata", ispričala je Bannister za časopis People.

Ljubav prema glazbi odlučili su prenijeti i na kćer Hani. Djevojčica je već bila na koncertima Metallice i Guns N’ Rosesa, a sada je posjetila i Coachellu. Prema Bannisteru, to zahtijeva pripremu.

"Bilo nam je važno da smo parkirani blizu auta. U dječja kolica i ruksake stavili smo sve što smo smatrali važnim, poput torbe za pelene, bočica, grickalica i slušalica za uši. Bez slušalica ne vodimo Hani na koncerte", otkrila je mama.

@regularmaddie this set had ALL of the soul #coachella #kidchella #babiesofcoachella #coachellababy ♬ original sound - regular maddie

Bannister kaže da nije bilo puno djece, ali svaki put kad su susreli obitelji s djecom, osjećala se dobro.

"Imam osjećaj da je puno teže kad imate više djece, osobito ako su mala pa trebate trčati za njima. Iako želimo pustiti djecu da se slobodno kreću, na festivalima je puno ljudi pa treba biti na oprezu", kaže.

@regularmaddie equal parts fun and hard #coachellababy #kidchella #imjustagirl ♬ just a girl - marley

Ako planirate povesti svoju bebu sa sobom na festival, Bannister je ponudila nekoliko savjeta.

"Morate biti spremni na neplanirane situacije. Ne smijete imati plan i očekivati da ćete ga se slijepo držati. Bit će setova koje ćete propustiti. Budite fleksibilni i zadržite pozitivan stav", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.