Mama snimila prvi susret blizanki s novorođenim bebama. Njihova reakcija je hit

Screenshot: Instagram

KYRIE Davidson bila je preplavljena emocijama kada je doznala da ponovno nosi blizance. Njezine dvogodišnje kćeri, Amelia i Kamryn, bile su oduševljene viješću da će dobiti brata i sestru.

Davidson, koja živi na Floridi, podijelila je na Instagramu snimku iz 2021. godine kada su Amelia i Kamryn prvi put upoznale brata Huntera i sestru Saylor. Video je izazvao oduševljenje među gledateljima, a pogledalo ga je gotovo šest milijuna ljudi.

U videu, Amelia i Kamryn, odjevene u haljine s točkicama, dotrčavaju u dnevnu sobu s širokim osmijesima. "Mama, jesi li ih donijela?", Amelia uzbuđeno pita. Davidson pokazuje na Saylor i Huntera koji spavaju u autosjedalicama. Prije nego što se okrene prema bratu i sestri, Amelia nježno tapne majčin trbuh i kaže: "Tvoj trbuh više nije velik!"

Amelia potom s ushitom viče: "Donijela si ih! Donijela si ih!" Kamryn je tiha, ali poskakuje od uzbuđenja i djeluje očarana bratom i sestrom.

Gledatelji su ostavili niz komentara ispod videa, dirnuti reakcijama djevojčica. Jedan korisnik napisao je: "Očito misle da sve bebe dolaze u paru."

Davidson priznaje da su joj brige zbog toga što ponovno ima blizance nestale kada je vidjela koliko su djevojčice oduševljene novim članovima obitelji.

Danas Amelia i Kamryn imaju šest godina, a Saylor i Hunter su napunili tri. Davidson kaže da su Amelia i Kamryn iznimno povezane, dok Saylor i Hunter svako jutro, držeći se za ruke, ulaze u vrtić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.