Mamu kritiziraju jer ne vraća kolica nakon kupnje. Evo zašto ih ostavlja na parkingu

Foto: Shutterstock, Screenshot: TikTok

Dr. Leslie Dobson našla se na udaru kritika nakon što je objavila video u kojem je priznala da nikada ne vraća kolica za kupnju nakon što unese namirnice u automobil.

"Ne vraćam kolica za kupovinu. Osuđujte me koliko hoćete, ali ne pada mi na pamet da, kad ih dovezem do auta, prvo prebacim iz njih sve što sam kupila, a onda ostavim djecu samu u autu kako bih ih vratila na mjesto. Ako ćete me ružno gledati, odj***te", poručila je.

@drlesliedobson #groceryshopping #shoppingcart #traderjoes #protectourchildren #protectourkids #educational #groceries #singlemom #drleslie ♬ original sound - Dr. Leslie

Njezina je objava naišla na uglavnom negativne reakcije. Mnogi tvrde da svojim ponašanjem pokazuje da ne poštuje zaposlenike trgovine.

"Moja sestra ima petero djece, pa i dalje vraća kolica", "Ovime si pokazala svoj karakter. Nemam djecu, ali čak i ako pada kiša ili snijeg, uvijek vratim kolica", "Kako si djecu dovela do tih kolica? Ostavila si ih u autu ili su išla s tobom", "Samohrana sam majka i uvijek s djecom prošećem da vratim kolica", "Za vratiti kolica trebaš 20 sekundi", neki su od brojnih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.