Mamu optužili za zlostavljanje kćeri jer se rasplakala zbog začinjene hrane

SNIMKE na kojima djeca isprobavaju neobične namirnice prvi put obično su pravi hit na društvenim mrežama, no ponekad mogu izazvati burne rasprave među roditeljima. Upravo je takve komentare potaknula mama malene djevojčice Rosie koja je snimila svoju kćer kako prvi put jede wasabi.

Wasabi je zapravo vrsta japanskog hrena, a kao što mu i samo ime govori, vrlo je intenzivnog i ljutog okusa što možemo vidjeti i u videu. Naime, djevojčica se ubrzo nakon isprobavanja novog okusa rasplakala što je mnoge korisnike društvenih mreža potaknulo na to da optuže njezinu mamu za zlostavljanje.

Iako je ovaj video u trajanju od 30 sekundi prvi put objavljen još 2018. godine, nedavno se ponovno proširio po internetu i izazvao podijeljena mišljenja. Više je bilo upravo onih koji tvrde da mama nije smjela dati tako malom djetetu ljutu hranu.

''Ovo je strašno. Ne samo da nije slatko, već vjerujem da je to na granici zlostavljanja. Jadna djevojčica. Nije joj objašnjeno, više kao da je nagovorena da pojede ovo'', samo je jedan od mnogih komentara ljudi koji su osudili postupak ove mame. Međutim, bilo je i onih kojima je reakcija djevojčice bila simpatična.

"Smirite se, ljudi, nije ni uzela pravi zalogaj, jedva da joj je mama wasabi stavila na jezik. Začinjeno je, ali je sasvim u redu da djeca isprobavaju nove stvari", napisala je jedna mama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.