Mamu su u 5:30 probudili čudni zvukovi. Bila je zapanjena onime što njezin sin radi

Screenshot: TikTok

Bilo je 5:30 kada je Brooke Scheurn ustala iz kreveta da vidi što se događa. Naime, začula je zvuk mikrovalne pećnice, ali joj nije bilo jasno što se tako rano događa.

Čim je ušla u hodnik, u kuhinji je uočila krivca. Njezin sin Asher nešto je pripremao. Kako bi dokumentirala što smjera, u ruke je uzela mobitel i krenula ga snimati.

Dječak je pripremao kokice. Osim što ih je ispekao u mikrovalnoj pećnici, snašao se i dohvatio zdjelu. Međutim, ispostavilo se da ovaj neobičan doručak uopće ne priprema za sebe, već za mlađu sestricu Clove.

Kad je završio s poslom u kuhinji, Asher je sa zdjelom kokica otišao u sobu svoje sestre. Probudio ju je i dodao joj zdjelu. Kad ju je uzela i stavila u dječji krevetić, Asher joj se pridružio kako bi zajedno uživali u slanom zalogaju.

"Asher otada sestri servira doručak u krevet. Uhvatili smo ga kako joj nosi sladoled i kekse", otkrila je majka domišljatog dječaka za Newsweek.

@brookescheurn Who is the real culprit. I guess popcorn is on the menu for breakfast. Bro you can’t make this up I promise. #parents #parenthumor #parentsofinsta #toddlers #toddlerreels #toddlersofinsta #foryoupage #fyp #viral #trending #toddlertok ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.