Mila Kunis i Ashton Kutcher narugali su se na objave posvećene nekupanju svoje djece

ASHTON Kutcher i Mila Kunis ipak kupaju svoju djecu. Glumac je objavio urnebesan video sebe i Kunis tijekom kupanja djece - kćeri Wyatt Isabelle (6) i sina Dimitrija Portwooda (4). Slavni tata u videu ismijava raspravu koja se rasplamsala u posljednjih tjedan dana, otkako su izjavili da ne kupaju redovito svoju djecu.

"Djecu stavljaš pod vodu? Zar ih pokušavaš otopiti", našalio se Kutcher dok djeca pjevaju pod tušem. 

"Ovo je smiješno! Što se događa", nastavio je govoriti u nevjerici.

"Kupam svoju djecu", kroz smijeh odgovara Kunis. 

"To je četvrti put ovaj tjedan", uzvratio je Kutcher.

"To je previše", složila se Kunis, na što je njezin suprug zaključio: "Uklonit ćeš im sva ulja s tijela. Što pokušavaš učiniti?"

Na to se Kunis počela histerično smijati, čime je završila njihova snimka. 

Podsjetimo, par je pokrenuo val rasprava o navikama kupanja poznatih osoba kad su u podcastu Armchair Expert otkrili da ne vjeruju u svakodnevno kupanje djece sapunom.

"Ako su prljavi, okupamo ih. U suprotnom nema smisla", rekao je tada Kutcher. 

Jake Gyllenhaal nakon toga je za Vanity Fair rekao da "s vremenom kupanje smatra manje važnim", a Kristen Bell i Dax Shepard znakom da je vrijeme da okupaju djecu smatraju trenutak kad "osjete miris".

S druge strane, Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, ističe da se tušira tri puta tjedno. Redovito tuširanje nužno je i za Chrisa Evansa, June Diane Raphael, Cardi B te Jodie Turner-Smith.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.