Mladenku razbjesnila trudna djeveruša pa je pred nju servirala bizaran zahtjev

Foto: 123RF, Facebook

TRUDNICA je otkrila u kakvoj se užasnoj situaciji našla nakon što je prijateljici rekla da je trudna.

Mnogi ljubavni parovi na svom vjenčanju ne žele djecu pa uzvanicima naglase da pozivnica vrijedi samo za odrasle. Iako se i o takvom stavu često vode rasprave, mladenka po imenu Kate otišla je korak dalje i sve zgrozila.

Njezina bivša djeveruša je anonimno na Facebooku podijelila bizarnu situaciju u kojoj se našla.

"Otprilike godinu dana prije vjenčanja otkrila sam da sam trudna. Oduvijek su me uvjeravali da ne mogu imati djecu pa je jasno kako moja kći nije planirana", započela je svoju priču, a potom naglasila da je unatoč početnom iznenađenju, bila izvan sebe od sreće.

Sretnu vijest je odlučila podijeliti sa svojom prijateljicom, budućom mladenkom, očekujući da će i ona biti sretna zbog nje. Ipak, dočekao ju je hladan tuš. Naime, mladenka se odlučila osobito potruditi oko toga da joj dokaže kako joj dijete - ne treba.

Naglasila joj je kako mora biti svjesna da će biti pod stresom kada bude morala tražiti haljinu za ulogu djeveruše, i to netom nakon porođaja kad druge djeveruše već budu imale spremne svoje outfite. Osim toga, podsjetila ju je da na tom vjenčanju djeca nisu dobrodošla.

"Ne misliš li da bi za tebe bilo bolje da pobaciš?" upitala ju je mladenka na kraju svog monologa.

Potpuno očekivano, anonimna žena je priznala da ju je takav prijedlog potpuno zaprepastio.

"Pitala sam je li to ona ozbiljno predložila da pobacim kako bi njeno vjenčanje prošlo što glađe", napisala je te otkrila kako bizarnim situacijama tu nije bio kraj. Naime, Kate joj je objasnila da će joj trudnoća uništiti život te je nazvala svoju mamu da potvrdi njene riječi. Nakon nekog vremena jedan od Kateinih prijatelja poslao joj je poruku u kojoj ju je pitao je li pobacila jer ju je on planirao odvesti na spoj. Štoviše, vidio je njihovu zajedničku budućnost, ali od toga neće biti ništa ako je odlučila roditi...

No umjesto da posluša njihove savjete, odlučila je roditi svoje dijete, a na vjenčanje nije otišla. Njenu odluku su podržali i mnogi ljudi koje su podjednako šokirali bizarni zahtjevi ove mladenke.

"Ovo je čisto zlo", komentirala je jedna korisnica Facebooka.

"Kako se samo usuđuješ nastaviti s vlastitim životom dok ja planiram vjenčanje? Nevjerojatno", našalila se druga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.