Mormon iz najveće poligamne obitelji na svijetu otkrio kakav je suživot sa 150 braće

SJETITI se imena svih članova šire obitelji ponekad je teško, a zamislite onda kako je nekome tko ima 150 braće i sestara. Producent Murray Blackmore progovorio je upravo o toj temi. Naime, on je odrastao kao mormon, a član je najveće poligamne obitelji na svijetu.

Njegov otac Winston Blackmore (64) je imao čak 27 žena. Murray je rođen kao 65. od 150 djece svog oca, a društvene mreže sad koristi kako bi ljudima pružio uvid u svoj neortodoksni odgoj.

"Znam im svima imena, ali ne mogu ih se odmah sjetiti", odgovorio je na jedan upit na TikToku.

@kayezer0

Been super reflective lately especially after coming back home. ##flds ##fyp ##foryoupage ##exmo ##exmormon

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

U drugom videu je pojasnio da njegovi roditelji, da bi im olakšali, biraju imena koja počinju istim slovom za svu svoju djecu rođenu u istoj godini.

Tako je, na primjer, Murray rođen 2001. godine, kao i troje njegove braće i devet sestara. Svima imena počinju slovom M.

S obzirom na to da Murray ima 26 pomajki, jedan TikToker poželio je doznati postoji li "jasna podjela među djecom na temelju toga tko je njihova mama".

"Iskreno, blizak sam samo s jednim pravim bratom. Svi ostali s kojima sam u odličnim odnosima su djeca drugih mama. Ulogu igra i to što smo u istoj dobnoj skupini. Bliži smo si jer smo odrasli skupa. Zapravo nam nije važno imamo li istu mamu ili ne. Svi smo obitelj", ističe.

@kayezer0

Part One of a series of questions. Want a question answered? Put it down below! ##excult ##exmo ##exmormon ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ Intro - The xx

Braću i sestre smatra prijateljima, a svi su išli u istu privatnu školu Mormon Hill School. 

"Rođenje u religioznom kultu i u ogromnoj obitelji znači da će mnogi ljudi imati određene pretpostavke o vama. Pokušajte sagledati situaciju iz moje perspektive", apelira ovaj 20-godišnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.