Foto: Screenshot Youtube
AKO volite jesti jaja za doručak, ovaj recept će vas oduševiti.
Ovo je jedna zanimljiva varijanta onoga što već jedete za doručak, a sve namirnice vjerojatno imate u hladnjaku. Ne sumnjamo da će oduševiti sve ukućane, osobito djecu. Recept je brz i jednostavan pa vam neće trebati više od nekoliko minuta za pripremu.
4 kriške kruha ili tosta
3 jaja
poriluk
povrće po želji (paprika, rajčica ili gljive)
10 dag sira
šunka ili slanina
PRIPREMA:
Pažljivo nožem izrežite sredinu kruha ili tosta i sačuvajte je sa strane. Uzmite veliku posudu i u njoj izmiješajte jaja, nasjeckani poriluk, povrće i šunku te dodajte začine po želji (sol, papar). Potom zagrijte tavu, dodajte ulje i posložite kruh na tavu.
U rupe u kruhu ulijte smjesu. Pričekajte minutu i rupe prekrijte sredinom kruha. Okrenite na drugu stranu da se zapeče i posipajte sirom. I to je to, dobar tek!