Ova djevojčica iz Nigerije je proglašena najljepšom na svijetu

Foto: Instagram

PETOGODIŠNJA Jare iz Nigerije proglašena je "najljepšom na svijetu" nakon što je fotografkinja na svom profilu objavila nekoliko njezinih fotografija.

Portreti djevojčice zadivili su svijet zbog nestvarno velikih očiju, glatke kože i impresivne kose.

“Da, ona je ljudsko biće! Ali je i anđeo”, napisala je fotografkinja Mofe uz objavljene fotografije.

“Mogla sam je natjerati da se smije, ali sam je fotografirala u prirodnom trenutku zbog očiju”, dodala je.

Fanovi su ubrzo izrazili divljenje s više od 20.000 pozitivnih reakcija na portrete. 

“Najljepša djevojčica na svijetu”, jedan je od komentara, a slično su rekli i ostali.

“To se zove najljepša djevojčica na svijetu. Wow.”

“Ovo prekrasno dijete je ‘srušilo’ internet.”

Pratitelji fotografkinje dive se maloj Jare i na druga dva portreta koja je objavila. Neke je iznenadila jer je otkrila kako je željela postići da dijete izgleda starije.

“Pojavila se prilika i morala sam se odvažiti na hrabar korak da bih izrazila ideju kako želim da portreti izgledaju. Želja mi je bila portretirati trenutak između djetinjstva i odrasle dobi kako bi fotografije bile izvanvremenske. Trik za to je poziranje onako kako bi to učinila odrasla osoba”, pojasnila je.

Djevojčica nije profesionalni model. Živi sa svoje dvije sestre Jomi (7) i Jobom (10), koje su također pozirale ovoj fotografkinji.

Mofe je otkrila za Yahoo Lifestyle kako je inspirirala majku djevojčica da otvori Instagram profil na kojem već ima više od 5000 pratitelja.

U prosincu je najljepšom djevojčicom proglašena Anna Pavaga, koja je počela uspješnu karijeru modela u dobi od tri godine. Pojavila se u kampanjama diljem svijeta, čak i u Kini, kao i na stranicama časopisa Vogue Enfants.

Još jedna Ruskinja je nedavno proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Riječ je o šestogodišnjoj Anastasiji Knyazevoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.