Princ George ima samo jednu želju za Božić

Foto: Splash

DOĆI će dan kada će mali princ George postati kralj Engleske, ali za sada je samo obično četverogodišnje dijete koje, kao i sva druga djeca, piše pismo Djedu Mrazu. No, za razliku od mnogih klinaca, princ George ima samo jednu veliku želju: policijski auto!

Doznali smo to prilikom posjeta princa Williama Helsinkiju i Finskoj, ranije ovog tjedna, kad se susreo i s Djedom Mrazom te mu osobno uručio Georgeovo pismo, uz riječi: "George nije napisao velike zahtjeve pa mislim da je taj jedan vjerojatno u redu. Uostalom, George se sam pobrinuo da djedica dozna kako je bio dobar cijele godine."

Pokazao je to tako što je zaokružio riječ "nice", a pismo napisao sam, uz neodoljiv potpis: "Love, George". 

A kako je princ u svom mladom životu već iskusio brojna uzbuđenja kakva djeca njegovih godina možda nikada i neće, na primjer, on se stalno vozi avionom i još zabavnijim helikopterima, nekako je logično da njih ne želi naći pod borom. Ali je zato ljubav prema klasičnom policijskom vozilu, koje je tako žarko poželio za ovaj Božić, logična i realna stvar koju će razumjeti svaki roditelj muškog djeteta.

Nadamo se da će to razumjeti i sam djedica i da će George na božićno jutro svojom palačom juriti s policijskim sirenama.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz princ George, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: princ George.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.