Slavna reperica otkrila da je postala mama. Uspjela je sakriti cijelu trudnoću

IAKO se još prošle godine šuškalo o trudnoći slavne reperice australskih korijena Iggy Azaleje, ona nikada ništa nije komentirala. No, sada je prekinula šutnju i sve šokirala.

Naime, Iggy je uspjela sakriti trudnoću, ali i porođaj te je tek sada na Instagramu otkrila da je postala mama. Kako je napisala, rodila je dječaka. 

"Čekala sam pravo vrijeme da nešto kažem, ali čini se da što više vremena prolazi, sve više shvaćam da ću uvijek osjećati tjeskobu prije nego što podijelim ovako veliku vijest sa svijetom", napisala je u objavi.

"Želim njegov život zadržati privatnim, ali željela sam da bude jasno da on nije tajna i da ne mogu opisati riječima koliko ga volim", zaključila je novopečena mama.

Podsjetimo, Azalea je već dvije godine u vezi s reperom umjetničkog imena Playboi Carti, a prošlog ljeta se šuškalo i o njihovim zarukama. Ipak, par nikada ni to nije komentirao. No krajem prošle godine Carti je otkrio da su počeli živjeti zajedno, a sada je jasno da su se u tajnosti pripremali za dolazak sinčića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.