VIDEO Odgovor curice na pitanje koliko joj mama ima godina nasmijao ljude

Screenshot: TikTok

KORISNIKE TikToka nasmijao je videozapis jedne djevojčice koja je potpuno nesvjesno svojoj mami rekla da je prestara. Naime, u videozapisu koji je prije nekoliko dana na TikToku objavila mama ove djevojčice, pitala ju je koliko ima godina.

Nakon što je djevojčica ponosno rekla da ima dvije godine, odgovor na pitanje: "A koliko godina ima mama?" vjerojatno nitko nije očekivao. "Previše", kratko je odgovorila djevojčica koja je svoju mamu nasmijala odgovorom.

@sumpopp Throwing shade before she even knew what it meant. #kidssaythedarnestthings #excuseme #funny #funnyvideos😂 #kidsoftiktok #momtok #momsoftiktok #parentsoftiktok #parents #fail #old ♬ original sound - sumpopp

Od objave na TikToku, videozapis je pogledan više od 800 tisuća puta. Mnogi su u komentarima napisali da nisu bili spremni na ovako izravan odgovor djevojčice.

"Stvarno ovo nisam očekivala", "Osjećam se kao da me je postarala, a nije mi ni rekla da sam stara", "Ovoj mami definitivno nije dosadno s njom", "Tako mala, a već zna kako riječima nanijeti nekome štetu", šalili su se ljudi u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.