Zaigrajte šarenu proljetnu igru u Mass trgovinama

Foto: Promo

DJEČJI svijet je razigran, živahan, šaren i bez ograničenja.

 A upravo je takva i nova dječja obuća, koju je predstavio slavni Mass, za sve klince i klinceze, koji od malih nogu paze na svoj modni izričaj.
 
Više informacija potražite ovdje.
 
Sportske cipele od platna, kože ili tehnoloških materijala, ove toplije sezone obiluju šarenim uzorcima i ekspresivnim detaljima, koje naglašavaju sjajni i blještavi dodaci, rezervirani baš za neograničeni svijet dječje mašte.
 
 
Gležnjače zanimljivih detalja bit će idealne za dječje rođendane, na kojima treba posebno zablistati, dok tenisice svojim klincima možete birati kao šminerski ili sportski dodatak, obzirom da znate koliko je fizička aktivnost važna, i to ne samo tijekom djetinjstva.
 
U balerinkama, svaka će se klinceza osjećati kao prava princeza, a one se mogu kombinirati doista na sve. Posebno će dobro izgledati na lepršave suknjice i cvjetne haljine, koje će biti hit sezone, kako za mame, tako i za njihove djevojčice.
 
 
Iako nam vremenski uvjeti to još ne dopuštaju, uskoro ćemo ipak uskočiti i u japanke i sandalice, a Mass nudi i veliki izbor takve obuće, u svim bojama koje možete zamisliti.
 
No, ako tražite samo par novih papučica za svog mališana, za vrtić ili školu, ovo je također adresa na kojoj ćete ih naći, a posebno su popularne one plave i roze, koje se tradicionalno smatraju tipično muškom, odnosno ženskom bojom.
 
Za sve male frajere i frajerice, tu su i minijaturne verzije slavnih Conversica, ali i razne udobne, mekane i anatomski oblikovane cipelice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.