Zanimljivi filmovi koji će potpuno zaokupiti dječju pažnju

Foto: Printskrin/Youtube/Movie clips

Ako tražite kvalitetan filmski sadržaj koji će prikovati djecu za televizor, a vama osigurati malo slobodnog vremena, Bright Side napravio je listu filmova koji će vam pomoći brže izabrati. Od animiranih ostvarenja do klasika, na ovoj listi nalaze se filmovi koji, ne samo da će zabaviti vašu djecu, nego će ih i naučiti ponešto.

Christopher Robin

Ako želite da vaše dijete nauči nešto o pravom prijateljstvu i njegovoj vrijednosti, pustite mu film Christopher Robin. Film vas vodi u odrasli svijet, u kojem nekadašnji dječak i prijatelj Winnie Pooha, Christopher, ima posao i obitelj, ali je nesretan. Stvari se mijenjaju iz korijena kada Winnie Pooh dođe kod Christophera i zamoli ga poći s njim u još jednu avanturu.

Tajni život kućnih ljubimaca 2

Omiljeni animirani psić Max spreman je za nove izazove. Njegova vlasnica Katie sada je udana i ima sina Liama, pa je Maxu teško dobiti njenu punu pažnju. Međutim, on se na kraju potpuno povezuje s djetetom i postaje previše zaštitnički nastrojen. S obitelji odlazi na odmor, gdje upoznaje nove prijatelje i uči da je Liamovo odrastanje dio života.

Benji

Netflix je napravio remake filmskog klasika Benji iz 1974. godine i odlučio je ovog simpatičnog psa prikazati u drugačijem svjetlu. Priča prati napuštenog psa Benjija koji se sprijatelji s dva djeteta. Djeca razgovaraju s roditeljima o mogućnosti usvajanja Benjija, ali oni ne žele ni čuti za to. Nakon toga, dva kriminalca otimaju djecu, ali bez brige, njihov najbolji prijatelj Benji učinit će sve kako bi ih spasio.

Mali princ

Mali princ je film koji obožavaju djeca i roditelji. Radnja filma je smještena u moderno užurbano doba, u kojem djevojčica upoznaje starijeg susjeda koji je uvodi u neobičan svijet u kojem je sve moguće. U svijet u koji je njega nekada davno uveo Mali Princ. Koliko je važno imati plan, podjednako je važno cijeniti stvari koje se nalaze oko vas i riskirati. Na kraju avanture djevojčica shvaća da su veze među ljudima najvažnije u životu.

Zvončica i gusarska vila

U ovom animiranom ostvarenju dobra vila po imenu Zarina postaje loša i pridružuje se gusarima. Kako bi spasila Zarinu, Zvončica i njeni prijatelji moraju se upustiti u epsku avanturu. Zvončica će se na putu do Zarine susresti s bandom gusara koju predvodi mladić po imenu James, koji nam je kasnije poznat po imenu Kapetan Kuka.

Petar Zecimir

Omiljena dječja knjiga o zecu Petru pretvorena je u modernu filmsku priču. Buntovni zec Petar i njegovi rođaci odlučuju preuzeti farmu starog gospodina McGreggora. Njihovo uživanje i svakodnevno igranje s povrćem prekinut će dolazak nasljednika farme, koji je daleko mlađi i bistriji od starog vlasnika. Njihovo rivalstvo će vas odvesti u veliku avanturu izvan njihove idilične sredine, ravno u gužvu londonskog metroa i opasnih ulica.

U potrazi za srećom

Film U potrazi za srećom inspiriran je istinitim događajima. Spada u jedan od onih filmova koje svatko mora pogledati barem jednom u životu. Glavne uloge u ovom emocionalnom vrtuljku tumače Will Smith i njegov sin Jaden. Ovaj film vam može pomoći promijeniti pogled na svijet i shvatiti da ništa u životu u ne dolazi lako.

Avanture Tintina

Ovu zanimljivu 3D avanturu režirao je Steven Spielberg. Priča je nastala kao kompleksan spoj tri stripa o Tintinu. Glavni junak upoznaje kapetana Haddocka s kojim kreće u uzbudljivu potragu za blagom. Njihova avantura sigurno će držati pažnju vašeg mališana, jer su vizualni efekti potpuno očaravajući.

Moj prijatelj Willy

Film Moj prijatelj Willy predstavlja priču od dvanaestogodišnjem dječaku koji postaje prijatelj s kitom iz vodenog zabavnog parka. Na opće iznenađenje svih, on uspijeva istrenirati Willyja i oni tada postaju nerazdvojni. Međutim, ljudi koji su doveli Willyja u park imaju druge planove. Kada Jesse otkrije što negativci smjeraju, priskače u pomoć svom najboljem prijatelju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.