Žena zaprepastila ljude bizarnim otkrivanjem spola: "Ovo je bolesno"

AKO ste u posljednje vrijeme proveli dosta vremena na internetu, znat ćete da su snimke na kojima budući roditelji otkrivaju spol bebe neke od najgledanijih, ali često i najviše kritiziranih. Parovi počinju osmišljavati sve luđe, a ponekad čak i jezive načine za dijeljenje svojih uzbudljivih vijesti, a posljednji video otkrivanja spola doslovno je izazvao bijes gledatelja.

Satirička stranica na Facebooku nedavno je napravila isječak lažnog otkrivanja spola, a budući da joj je namjera bila preuveličati bizarnost mnogih pravih, upotrijebila je taktiku ekstremnog šoka kako bi iznijela svoju poantu. Bizaran video dosad je pregledan preko više od 40 milijuna puta, a bez obzira na to što se na kraju ispostavilo da se radilo o lažnoj snimci, ljudi su svejedno ostali šokirani.

Snimku je pod nazivom ''najslađe otkrivanje spola ikad'' podijelila američka komičarka Anna Area, ali umjesto da nasmije pratitelje, ona ih je uspjela samo zaprepastiti, što potvrđuju i njihovi negativni komentari upućeni na njezin račun.

Naime, u videu možemo vidjeti Annu koja u društvu prijateljica na stolu reže odjeću lutke koja predstavlja bebu, a kasnije čak i otvara njezinu utrobu. I dok jedni nisu odmah shvatili da se radi o lažnom videu pa su komentirali kako ne mogu vjerovati da bi netko potrošio toliko novca na ovakvo otkrivanje spola, drugi su osudili ovakav način šale jer smatraju da je prebizaran.

''Ovo je stvarno malo previše. Čak i ako je sve ovo osmišljeno da bi bila šala, izgleda jako bizarno i grozno. Ne mislim da se s takvim stvarima uopće treba šaliti, a moram ti priznati da mi je u trenutku kad si krenula otvarati bebu pozlilo. Ovo je sve samo ne smiješno, napravila si glupost'', jedan je od komentara njezine pratiteljice na Facebooku, a većina se složila s njezinim razmišljanjem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.