Adidas je povodom godišnjice izdao nove modele legendarnih tenisica. Nama su top

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS ove godine slavi veliki jubilej posebnom kolekcijom povodom 75. rođendana. Umjesto jedne tenisice, brend je predstavio cijelu liniju, koja uključuje tri legendarna modela: Samba, Gazelle i Handball Spezial.

Samba dolazi u kombinaciji boja Core Black i Cloud White i ima potpuno crne potplate.

Sve tri tenisice imaju otisnuti broj i datum

Gazelle i Handball Spezial dolaze u antilop varijantama sa živopisnim bojama poput Team College Gold i College Royal. Sve tri tenisice imaju otisnuti broj 75 na lijevoj peti i datum 18.8.24. na unutarnjoj strani kao podsjetnik na jubilej. Također su upakirane u posebne kutije s ekskluzivnim ulošcima.

Slave 75 godina brenda

Adidas je zapravo osnovan 1924. godine pod imenom Gebrüder Dassler Schuhfabrik, što znači "Tvornica cipela braće Dassler". Zbog nesuglasica između braće, Adolf Adi Dassler je 1949. godine osnovao adidas, dok je njegov brat Rudolf osnovao konkurentski brend. Službeni datum izlaska još nije objavljen, ali se očekuje da će kolekcija biti lansirana 18. kolovoza, u skladu s velikim danom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.