Bizarni video: Policijski pas ugrizao Brazilca koji je prigovarao sucu!

VANDERLEI, napadač brazilskog Caixasa, kao i svi oni koji su bili na utakmici protiv Novo Hamburga, zauvijek će je pamtiti, jer je spomenutog igrača na njoj ugrizao policijski pas!

Brazilske vlasti su tako doznale način kako spriječiti igrače da prigovaraju sucima i naguravaju ih, jer njemački ovčar koji je primijenio "sredstva prisile" nad Vanderleijem, uradio je to upravo tijekom velike gužve koja se stvorila oko pomoćnog suca.

On je poništio vlastito signaliziranje glavnom da je gol koji je za Novo Hamburgo postigao Paulinho Macaiba, neregularan. Naravno, nakon takve kontroverzne i nesvakidašnje odluke na njihovu štetu, Vanderlei i njegovi suigrači okružili su suce.


Policajci su se uskoro pridružili nakon što je situacija prijetila da izmakne kontroli, ali izvan kontrole je ostao upravo neimenovani vučjak, koji je, iako na uzici, odlučio "uzeti stvar u svoje zube", kojima je pokušao odgristi komadić Vanderleija.

Igrač je doista pretrpio ugriz nakon kojeg mu je ukazana liječnička pomoć, ali se vratio u igru. Žrtva koju je podnio ipak je bila uzaludna - Caixas je pobijedio, i to upravo golom koji je sve zakuhao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.