Sertic još uvijek Francuz: Ne znam gdje je problem, morat ću do FIFA-e sa Šukerom i Kovačem!

Foto: Screenshot

ZA ČETIRI dana Hrvatska će doznati protivnike u skupini Svjetskog prvenstva u Brazilu. Izbornik Niko Kovač sutra će doznati i moguće suparnike, a onda mu slijedi planiranje priprema i slaganje igrače križaljke.

Pozivu se nada i Gregory Sertic, veznjak Bordeauxa, koji još nije dobio potrebno dopuštenje FIFA-e za nastup pod hrvatskom zastavom.

U obzir su ga uzimali i Slaven Bilić i Igor Štimac, pod kojim je započeo postupak dobivanja državljanstva, a u njemu bi i Kovač mogao pronaći rješenje za zadnjeg veznog, posebno nakon forme koju pokazuje u svom klubu ove sezone. Jučer je zabio i asistirao u pobjedi nad Ajaccioom.

"Za sada još nemam papire. Ne znam u čemu je problem", rekao je francuskom tisku Sertic, razočaran što još čeka odluku FIFA-e.

"Kad prođu zimski blagdani, otići ću u sjedište FIFA-e sa predsjednikom hrvatskog saveza i izbornikom da vidimo o čemu se radi", dodao je.

Za Bordeaux je ove sezone odigrao 13 utakmica (samo dvije nije odradio do kraja), zabio dva gola i jednom asistirao, a još važnije, jedan je od najbolje ocijenjenih igrača lige ove sezone, tik uz Zlatana Ibrahimovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.