Ancelotti: Čast je raditi s Modrićem. Fantastičan čovjek i nevjerojatan igrač

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ nastupom u pobjedi 2:1 kod Celte postao je najstariji nogometaš u povijesti Reala. Time što je ušao u igru pola sata prije kraja utakmice u Vigu srušio je dosadašnjeg rekordera Ferenca Puškaša. Legendarni Mađar je 21. studenog 1965. imao 39 godina i 36 dana kada je zaigrao za Real protiv Betisa u Kupu kralja.

Modrić ga je nadmašio 59 godina kasnije tako što je za Real zaigrao s 39 godina i 40 dana. U 547. nastupu, 12 godina nakon što je došao u klub, Modrić je usput postao i najstariji asistent u povijesti Reala nakon što je krasno namjestio pobjednički gol Viniciusu te je tako po 250. put slavio pobjedu u La Ligi. 

 "Naš spasitelj, fantastičan čovjek i nevjerojatan igrač"

Međutim pitanje je bi li te pobjede uopće bilo da nije bilo Modrića i njegovog proigravanja kojim je slomio obranu Celte samo tri minute nakon ulaska u igru. Ancelotti je uvjeren da ne bi: "Pobijedili smo zahvaljujući fantastičnom Modrićevom dodavanju. Luka ima tu kvalitetu da uvijek doprinese ekipi. Kad počne od prve minute, kad uđe s klupe... Uvijek nam pomogne. Ušao je u teškom trenutku i preokrenuo utakmicu u našu korist. To je ono što sada već svi znamo da on može."

Jedan od najtrofejnijih trenera u povijesti, koji je vodio neke od najvećih igrača uopće, ovako se zatim naklonio Modriću: "Modrić zaslužuje sve počasti i rekorde koje ima i ruši. On je fantastičan, čudesan čovjek i nevjerojatan nogometaš. Čast mi je raditi s njim i počašćeni smo što ga imamo ovdje u klubu. Real je tako sretan što ima Luku Modrića."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.