Bruno Marić otvorio Instagram profil. Na njemu će objašnjavati sudačke odluke

Foto: Pixsell/Luka Stanzl

''UVIJEK uz najboljeg Izbornika na svijetu! Čovjeka koji je svakog reprezentativca učinio boljim igračem! Porazi su ponekad važniji od pobjeda! Na kraju Hrvatska uvijek pobijedi, na to ste nas navikli! A i kad gubimo utakmicu, mi s vama pobjeđujemo! Uz reprezentaciju i Izbornika!'' Ovaj status posvećen Zlatku Daliću nakon poraza od Turske smo vidjeli danas na Instagramu, a vlasnik profila je Bruno Marić.

Kako šef hrvatskih nogometnih sudaca dosad nije objavljivao svoje stavove na društvenim mrežama, postojala je mogućnost da je profil lažan i da se iza imena Brune Marića krije netko drugi. No pokazalo se da je profil autentičan, a Marić nam je objasnio zbog čega ga je otvorio i kakve planove ima s njim.

Kad smo ga nazvali da provjerimo je li on zaista vlasnik profila, rekao nam je da smatra kako želi ispuniti ono što je najavio u intervjuu za Index u srpnju 2022., a to je postepeno otvaranje sudačke organizacije prema javnosti.

''Točno je, to je moj profil, za razliku od dosadašnjih lažnih. A smatram da je to dobar alat za komunikaciju sa sportskom javnošću. Osobito kad budu teme koje ne mogu u suhoparnom priopćenju opisati. Naravno da nije za objavljivanje što sam jeo danas ili snimke s plaže, ovaj profil će služiti za komunikaciju na temu sporta najviše, ali i mojih stavova.

Kako mi je život sport, to će svakako biti najveći dio objava. Zato sam i danas dao podršku našoj reprezentaciji, kao i izborniku Daliću. Jer mi smo nakon jednog poraza spremni odreći se svega što su oni napravili za Hrvatsku. Ja ne'', rekao nam je Marić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.