Davor Mladina opet dobio otkaz u Rudešu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NK RUDEŠ i trener Davor Mladina (64) sporazumno su raskinuli suradnju nakon razočaravajućeg starta u SuperSport 1. nogometnoj ligi. Rudeš je, nakon ispadanja iz SuperSport HNL-a, u novu sezonu drugog ranga hrvatskog nogometa krenuo s tri poraza u jednako toliko utakmica.

"Davor Mladina prije devet mjeseci je po drugi put preuzeo funkciju glavnog trenera i momčad vodio u 19 HNL utakmica u kojima je sakupio pet bodova. U svom prvom mandatu na klupi NK Rudeš osigurao je promociju u najviši rang Hrvatskog nogometa - cilj je ove sezone ponoviti taj uspjeh, međutim u prva tri kola Prve NL nisu se ispunila očekivanja pa su klub i splitski strateg sporazumno raskinuli ugovor.

Ovim putem klub se zahvaljuje gospodinu Mladini na svemu što je napravio za klub, pomogao klubu izboriti promociju u HNL, te kada je bilo najteže preuzeo je odgovornost na sebe i svojim znanjem i pristupom pomogao je brojnim mladim igračima i naravno suradnicima. NK Rudeš želi mu od srca svu sreću u daljnjem radu", objavio je zagrebački klub na Facebooku.

Bio je u Hrvatskom dragovoljcu čak pet puta

Mladina je u dugoj trenerskoj karijeri vodio brojne klubove, najviše  Hrvatski dragovoljac, u kojem je bio čak u pet navrata te ukupno vodio 91 utakmicu. Osim Rudeša i Dragovoljca, vodio je Imotski, Marsoniju, Mosor, Primorac, GOŠK Gabelu, Široki Brijeg, Lučko, goricu, SV Horn i Dugopolje.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.