SERIE A

Drama Pašalićevog suigrača: "Izgubili smo bebu, nisam saznao do kraja utakmice"

Getty Images

ŽIVOTNU dramu je proživljavao Atalantin stoper Rafael Tolói za vrijeme povijesne pobjede nad Juventusom 3:0 u četvrtfinalu talijanskog kupa. Naime, supruga Pašalićevog suigrača izgubila je dijete u osmom tjednu trudnoće, a tužne vijesti saznala je uoči početka utakmice.

Nije htjela reći Rafaelu dok ovaj nije odigrao 90 minuta.

"Kao i uvijek prije utakmice, nazvao sam suprugu i kćer uoči ulaska na stadion. U srijedu kad sam zvao, nešto mi se činilo kao da nije u redu. Znam svoju suprugu jako dobro pa sam pitao što se dogodilo. Žena mi je trudna 8-10 tjedana i taj dan je otišla na rutinsku kontrolu. Taj dan smo trebali čuti bebine otkucaje srca. Tražio sam da mi snimi te tekstove i pošalje, a ona je odgovorila da joj je baterija prazna. Počeo sam razmišljati o tome što se događa i je li sve u redu, ali ona mi ništa nije rekla jer je htjela da se koncentriram 100 posto na utakmicu", napisao je suigrač Marija Pašalića na Instagramu.

Atalanta se poigrala sa Starom damom i stigla u polufinale kupa. Bila je to čudesna večer u Bergamu.

"Uz sve te negativne misli koje su me okupirale, rekao sam sebi da, ako se nešto loše dogodilo, jedino što mogu je pomoći svojim suigračima da pobijedimo u ovoj bitnoj utakmici, tako da barem malo radosti mogu donijeti doma. Pobijedili smo jednu od najboljih momčadi na svijetu 3:0 i u polufinalu smo kupa. Doživio sam čarobnu noć sa suigračima i fantastičnim navijačima, ali kad sam se vratio kući, dobio sam vijesti kojih sam se plašio... Izgubili smo bebu. Kakva bol i tuga!"

Toloija životna drama nije ga bacila u depresiju, naprotiv.

"Zahvalio bih svojim suigračima i gradu Bergamu jer su mi na neki način pomogli da ta bol bude manja. Svojoj voljenoj ženi Flaviji govorim samo jednu stvar - volim te i uvijek ću biti s tobom. Život je takav i moramo biti jaki u svakom trenutku. Vjerujem da je Bog rezervirao više radosti za nas u budućnosti", završio je brazilski stoper talijanskog podrijetla.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.