Durdov se oglasio na Instagramu. Fanovi: Okani se mobitela na nastavi

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

BRUNO DURDOV (16) je eksplodirao kao najveći talent Hajduka. U posljednjih mjesec dana oduševio je u nekoliko utakmica i pokazao da, usprkos tome što je jako mlad, već može raditi razliku na najvišoj razini hrvatskog klupskog nogometa. Njegova posljednja "žrtva" bio je Šibenik kojem je zabio prekrasan pogodak u 4:0 pobjedi.

Dosad je u deset utakmica za Hajduk postigao tri pogotka, a zaradio je i poziv u U-17 reprezentaciju. Ipak, mnogi smatraju da je svojim igrama pokazao da zaslužuje i preskočiti nekoliko koraka pa ga zazivaju u U-21 ili čak A reprezentaciji. Zasad od toga neće biti ništa, ali popularnost mladog krila neprestano raste.

"Najbolji Bruno u ligi"

Da je omiljen i u svlačionici Hajduka pokazuje njegova posljednja objava na Instagramu. Nakon nove pobjede je na svom profilu objavio seriju fotografija s Poljuda te u opisu napisao samo "Team". Ispod objave mu se javio još jedan mladi igrač Hajduka, veznjak Luka Jurak.

"Najbolji Bruno u ligi", napisao je Jurak te tako dodatno nahvalio svog suigrača očitom usporedbom s Brunom Petkovićem iz Dinama. "Jesi to na malom odmoru objavija", pitaju ga fanovi jer Durdov i dalje ide u školu, usprkos tome što igra za prvu momčad Hajduka. "Okani se mobitela na nastavi", dodao je jedan od komentatora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.