Englezi: Perišić se dogovorio s Hajdukom. Dolazi već na zimu?

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (34) postigao je usmeni dogovor o dolasku u Hajduk, piše Football Insider. Podsjetimo, krilni napadač Tottenhama u rujnu je na treningu Tottenhama doživio tešku ozljedu križnih ligamenata desnog koljena, nakon čega je bio na operaciji te neće igrati do kraja sezone.

S obzirom na to da mu ugovor s Tottenhamom traje upravo do ljeta 2024. godine, vjerojatno više neće nastupiti za londonski klub. Football Insider piše kako bi ga Tottenham mogao pustiti već u zimskom prijelaznom roku, što znači da bi Perišić početkom 2024. mogao biti član Hajduka, kluba u kojem je započeo karijeru, ali zbog ranog odlaska u Sochaux nikad nije zaigrao za prvi sastav. U tom bi slučaju mogao zaigrati tek iduće ljeto jer je rehabilitacija duga.

Football Insider: Perišić želi karijeru završiti u Hrvatskoj

Engleski medij tvrdi da se o Perišićevu prelasku u Hajduk razgovaralo i tijekom pregovora Hajduka i Tottenhama o transferu Luke Vuškovića (16). Splitski klub prodao ga je za rekordnih 11 milijuna eura, ali će Vušković ostati u Hajduku do 2025., kada će navršiti 18 godina. Football Insider navodi da Perišić želi karijeru završiti u Hrvatskoj.

Uz spomenute klubove, Perišić je tijekom bogate karijere nastupao za belgijske klubove KSV Roeselare i Club Brugge, Borussiju Dortmund, Wolfsburg i Bayern u Njemačkoj te milanski Inter. Osvojio je 11 klupskih trofeja, dok je s Hrvatskom bio srebrni na Svjetskom prvenstvu 2018. i brončani na Svjetskom prvenstvu 2022.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.