Hrvatski tenisač započeo meč na Roland Garrosu. Za par minuta je prošao u iduće kolo

Foto: Profimedia

HRVATSKI tenisač Mate Pavić i njegov teniski partner Marcelo Arevalo iz Salvadora izborili su prolaz u osminu finala parova na Roland Garrosu. Deveti nositelji Pavić i Arevalo prošli su nakon samo jednog odigranog gema. Poveli su 1:0 kada su im suparnici, Novozelanđanin Marcus Daniell i Amerikanac Mackenzie McDonald, predali meč.

Nakon što su igrači otišli do klupa na kratku pauzu, Daniell se požalio na bolove u bedru. Sjeo je, obukao trenirku i zamolio suca da pozove fizioterapeuta, s kojim je kratko porazgovarao, a potom rekao da odustaju. Rukovali su se s Pavićem i Arevalom te završili nastup na turniru, od kojeg će dobiti oko 27 tisuća eura.

Pavić i Arevalo će pravi posao imati u osmini finala pariškog Grand Slama, gdje će im suparnici biti šesti nositelji, njemački tenisači Kevin Krawietz i Tim Puetz.

Kiša prekinula meč Nikole Mektića

Subotnja kiša u Parizu prekinula je meč drugog kola parova u kojem su Hrvat Nikola Mektić i Nizozemac Wesley Koolhof, sedmi nositelji, igrali protiv Australaca Maxa Purcella i Jordana Thompsona. Trenutačni rezultat je 6:4, 4:6, 1:1.

Četvrti nositelji Ivan Dodig i Amerikanac Austin Krajicek čekaju svoj dvoboj drugog kola. Igrat će protiv pobjednika ogleda u kojem grčka braća Tsitsipas igraju s Australcem Smithom i Ukrajincem Molčanovom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.